18 вересня у Львові матч «Металіста» в Лізі Європи з «Трабзонспором» обслуговуватимуть шатл-баси

16:49 17 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, вони курсуватимуть з 19:00 до початку поєдинку й після його закінчення до 02:00 ночі.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 17 вересня, «Щоденному Львову», що завтра, в четвер, о 22:05 на стадіоні «Арена Львів» на вулиці Стрийській, 199 пройде в рамках 1-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА футбольний матч між командами «Металіст» та «Трабзонспор» (Туреччина). Для комфорту мешканців та гостей міста до стадіону будуть курсувати шатл-баси.

Як зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко, шатл-баси курсуватимуть з 19:00 до початку матчу та після його закінчення до 02:00 ночі з площі Є. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка до Автовокзалу. Після закінчення матчу автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до кінотеатру ім. О. Довженка.

Оплата проїзду становитиме 3 гривні. Решта громадського транспорту в цьому районі – маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбуси № 3, №20 та №25 – на час проведення матчу курсуватимуть у звичайному режимі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів