14 лютого у Львові проведуть третій етап турніру «World of Tanks»

11:22 14 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: obozrevatel.ua

Змагання у виставковому центрі «Південний-EXPO» стартують о 12:00.

«У неділю, 14 лютого, о 12:00 у Львові у виставковому центрі «Південний-EXPO» на вулиці Щирецькій, 36 відбудеться третій етап українського турніру з «World of Tanks» «Основний калібр», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«10 лютого 2016 року у рамках української серії турнірів «Основний калібр» з «World of Tanks» запланували п’ять регіональних заходів у Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Львові та Запоріжжі. Перші два етапи, де загалом зібралося більш, ніж 5000 відвідувачів, вже пройшли у Харкові та Одесі.

У Львові найкращі «танкісти» будуть визначені 14 лютого.  Очікувана кількість відвідувачів – 1 500. Загалом у Львові та області офіційно зареєстровано понад 180 000 гравців.

На турнір завітають спеціальні гості – розробники гри з Мінська, які приїдуть для того, щоб особисто поспілкуватися із львівськими гравцями та відповісти на їх запитання. Ґранд-фінал серії «Основний калібр» відбудеться у Києві, де зійдуться переможці п’яти регіональних турнірів та команда-переможець київського онлайн-турніру.

Турнір буде проходити у двох форматах: командні змагання та особистий залік. Для участі у командних змаганнях гравець мав пройти попередні відбіркові ігри онлайн.

До участі у відбірковому етапі запрошувались команди «танкістів» зі Львова та Львівської області. До ЛАН-фіналу потраплять чотири найсильніші команди, які будуть змагатися за перемогу.

У той же час будуть проводитися особисті заліки. Взяти участь у цьому змаганні зможе будь-хто без попередньої реєстрації. Для особистого заліку організатори виділили 40 комп’ютерів.

Кожен «танкіст» зможе зіграти бій на спеціальному презентаційному аккаунті у порядку черги. В залежності від результату бою, гравець отримає ту чи іншу картку із бонус-кодом.

Три найкращі гравці за результатами особистого заліку отримають додаткові цінні призи. На усіх гостей також чекає цікава розважальна програма: конкурси та вікторини від ведучого, фотозони, тематичні майданчики та інше.

Не забули організатори і про День святого Валентина. Кожен, хто завітає на турнір зі своєю «половинкою», отримає можливість виграти спеціальні призи. Вхід – вільний».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів