14 червня на матчі футбольних збірних України й Люксембурга на «Арені Львів» закриють 5 тисяч місць

17:10 26 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/ArenaLviv

Орган з контрольно-дисциплінарних та етичних питань УЄФА виніс рішення про часткове закриття львівської арени під час наступного матчу кваліфікації Чемпіонату Європи «у зв’язку з некоректною поведінкою вболівальників».

«Квитки на матчі Україна-Латвія та Україна-Люксембург вже у продажу», – повідомили на сайті комерційного партнеру Федерації футболу України – «Україна Футбол Інтернешнл». У повідомленні також конкретизують: 

«Шановні вболівальники! Національна збірна команда України з футболу розпочинає сезон матчів 2015 року! На наступний день після матчу кваліфікаційного турніру УЄФА ЄВРО 2016 між національними збірними командами Іспанії та України, що відбудеться 27 березня в іспанському місті Севілья, синьо-жовті вилетять до Львова, аби провести спаринг з національної збірною командою Латвії.

Товариський матч Україна-Латвія відбудеться 31 березня 2015 року о 21:00 на львівській «Арена Львів». Враховуючи той факт, що 14 червня 2015 року о 19:00 саме львівська арена прийматиме кваліфікаційний матч УЄФА ЄВРО 2016 між національними збірними командами з футболу України та Люксембургу, для зручності та оптимізації процедури реалізації квитків, Федерація футболу України та її ексклюзивний комерційний партнер ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» розробили наступну схему:

Квитки на матчі Україна-Латвія та Україна-Люксембург будуть продаватися АБОНЕМЕНТОМ, одразу на дві гри. Тобто, придбавши квитки на матч Україна-Латвія, Ви отримуєте можливість придбати аналогічну кількість квитків на матч Україна-Люксембург.

Одна особа може придбати не більше 4-х квитків на кожен матч.За бажанням, вболівальники зможуть придбати квитки окремо на матч Україна-Латвія.

Продаж квитків у касах стадіону «Арена Львів» та в офісі Львівської обласної федерації розпочнеться з 2 березня 2015 року. З 24 по 28 лютого на сайті www.ufi.com.ua буде відкритий першочерговий продаж квитків для вболівальників, що зареєстровані на сайті www.ufi.com.ua в «білому списку» та мають картку вболівальника ПАТ «Банк Михайлівський».

З 5 березня продаж квитків на сайті www.ufi.com.ua буде відкритий для всіх вболівальників. Вартість квитків на міжнародний товариський матч між національними збірними командами України та Латвії: 50, 70, 100, 150, 200, 250 грн.

Вартість квитків на матч кваліфікаційного турніру УЄФА ЄФРО 2016 між національними збірними командами України та Люксембургу: 60, 100 ,150, 200, 250, 350 грн. Квитки до «Зони гостинності» вартістю 700 та 800 грн на матч Україна – Латвія та 1000 та 1200 грн на матч Україна – Люксембург дають змогу відвідати ресторан (напої та їжа входять до вартості квитка). Вартість АБОНЕМЕНТУ складає суму вартості квитків на два матчі.

Звертаємо Вашу увагу, що Орган з контрольно-дисциплінарних та етичних питань УЄФА у зв’язку з некоректною поведінкою вболівальників в деяких секторах «Арени Львів» під час матчу кваліфікаційного турніру УЄФА ЄВРО 2016 між національними збірними командами України та Македонії (12.10.2014), виніс рішення (від 4 грудня 2014 року) про часткове закриття львівської арени під час наступного матчу кваліфікації Чемпіонату Європи. Таким чином, під час матчу національних збірних команд України та Люксембургу на «Арені Львів» будуть закриті сектори загальної місткістю 5000 місць.

У випадку повторення провокаційних дій з боку вболівальників на Федерацію футболу України та «Арену Львів» чекають більш жорсткі санкції! Тож, сподіваємося та Ваше розуміння та гідно підтримаймо головну команду країни!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів