«Українські Отамани» прийматимуть у Львові «Турецьких завойовників» (відео)

10:18 12 лютого 2016 р.

Фото до новини

У п’ятницю в нашому місті відбудеться матчева зустріч третього кола Всесвітньої серії боксу.

«12 лютого о 19:00 у приміщенні Львівського державного цирку на вулиці Городоцькій, 83 відбудеться матчева зустріч третього кола Всесвітньої серії боксу між «Українськими отаманами» та «Турецькими завойовниками», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«У рамках майбутнього матчевого протистояння на ринзі побачимо поєдинки у вагових категоріях підгрупи «С1»: 49 кг, 56 кг, 64 кг, 75 кг та 91 кг. Очікується, що в складі «Українських отаманів» на найближчу матчеву зустріч на ринзі побачимо представників львівської школи боксу.

Головний тренер клубу «Українські отамани» Леонід Лоївський зазначив: «Чудовий старт на початку сезону довів, що команда наша перебуває у належних фізичних кондиціях. Перемога з рахунком 5:0 у минулому колі змагань додає нам неабиякого оптимізму на подальшу боротьбу у шостому сезоні WSB. Попереду нас очікують дві домашні матчеві зустрічі проти надзвичайно сильних команд Туреччини та Куби. Маємо надію, що 12 лютого ми проведемо не менш яскраві поєдинки та зможемо перемогти команду Туреччини та підійти до матчевої зустрічі з кубинцями у статусі лідерів нашої підгрупи».

За  результатами попередніх поєдинків майбутні суперники розмістилися на третьому місці підгрупи «А» з трьома заліковими балами.

В активі турецької команди одна перемога над «Китайськими драконами» та одна поразка, якої «Турецькі завойовники» зазнали напередодні в матчі проти «Кубинських приборкувачів».  «Українські отамани», провівши одну матчеву зустріч, займають другу сходинку підгрупи «А» з трьома очками в активі. Нагадаємо, що в другому колі Всесвітньої серії боксу наша команда у Вінниці з рахунком 5:0 перемогла «Китайських драконів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів