12 квітня львівські й київські вболівальники прокладуть «Алею Єдності»

10:56 11 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: roma-kravchenko.org.ua

Як повідомляє у п’ятницю прес-служба міської ради, ця акція розпочнеться за годину до товариського матчу між ультрас цих футбольних клубів, запланованого в суботу о 12:00 годині на стадіоні «Арена Львів».

Його ініціатор – Державний концерн «Спортивні арени України». Матч відбудеться за підтримки Львівської міської ради та компанії ТОВ «Агробізнес». 

Начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради Володимир Шнайдер зазначив із цього приводу: «Вже вдруге за останній місяць львів'яни матимуть змогу безкоштовно відвідати футбольний матч на «Арені Львів». Цього разу силами поміряються фанати найтитулованішого клубу країни та найпопулярнішого клубу Західного регіону України. Але не футболом єдиним. Створення «Алеї Єдності» – добра ініціатива, до якої ми також доєднаємося своїм колективом».

А перед матчем об 11:00 годині на території багатофункціональної «Арени Львів» буде висаджена Алея Єднання. Міський голова Львова Андрій Садовий, генеральний директор Державного концерну «Спортивні арени України» Сергій Сімак та представники влади Львівської області також долучаться до заходу та висадять свої дерева на Алеї. Цю ініціативу також підтримали ультрас ФК «Карпати» та ФК «Динамо».

Голова ГО «Завжди вірні» Тарас Павлів наголошує6 «В цей неспокійний для моєї країни час такий матч має надзвичайно важливе значення, оскільки основною його метою є об’єднання двох різних за своїми уподобаннями груп футбольних фанатів. Хотілося б, щоб такі заходи набули популярності і серед інших міст, та й загалом проводились частіше. Адже вони несуть в собі розвиток спорту, пропаганду здорового способу життя і можливість бути ближчим до тих, хто думає по-іншому».

Вхід на матч – безплатний. Усі охочі можуть потрапити на стадіон з південної сторони – через сектори 26-29. Після матчу ультрас обох команд, а також всі охочі пройдуть маршем на стадіон «Україна», для підтримки своїх футбольних клубів в рамках 25 туру Чемпіонату Прем'єр Ліги України ФК «Карпати» - ФК «Динамо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів