11 жовтня у Львові – матч між ветеранами «Карпат» і «Динамо» пам’яті Андрія Гусіна (оновлено)

20:50 10 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: football.sport.ua

У суботу на стадіоні «України» зіграють футболісти першого складу «Карпат» часів Незалежності та гравці київського «Динамо», які дійшли до півфіналу Ліги чемпіонів.

Завтра, 11 жовтня, о 15:00 на львівському стадіоні «Україна» розпочнеться матч пам’яті легендарного українського футболіста Андрія Гусіна. Між собою зіграють футболісти першого складу «Карпат» часів Незалежності та гравці київського «Динамо», яке доходило до півфіналу Ліги чемпіонів.  

Ворота на стадіон будуть відчинені, починаючи з 14:00. У той же час на штучному полі поряд із службовим входом розпочнеться і фінальний матч дитячого турніру, присвяченого пам’яті Андрія Гусіна.

Сама ж програма товариського матчу запланована на 14:30. Вестиме її відомий український актор Петро Мага. 

Вхід на стадіон «Україна» буде безкоштовним, більш того, кожен уболівальник матиме змогу виграти прекрасний подарунок від преміум-спонсора ФК «Карпати» – Інтернет-магазину «Klondayk»

На вході відвідувачам роздадуть спеціальні корінці з порядковими номерами, а в перерві матчу буде проведена лотерея. Переможець отримає дуже корисну річ – великий і функціональний ящик для інструментів.  

Про це повідомили сьогодні, 10 жовтня, в прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати», де також закликають: «Тож запрошуємо усіх львів’ян та гостей міста на стадіон «Україна»!».

Натомість на сайті ФК «Динамо» розповіли в суботу:

«У неділю у Львові на стадіоні «Україна» відбудеться матч пам'яті відомого динамівського гравця і Андрія Гусіна між командами ветеранів львівських «Карпат» та київського «Динамо». Закінчуються останні приготування до поєдинку, організатори отримують остаточне підтвердження від учасників. Стали відомі склади суперників:

«Карпати»: Богдан Стронціцький, Геннадій Жилкін, Олег Бенько, Олександр Чижевський, Володимир Різник, Юрій Мокрицький, Микола Сич, Василь Кардаш, Василь Леськів, Андрій Гусін-молодший, Андрій Покладок, Михайло Стельмах, Юрій Шулятицький, Роман Толочко, Іван Павлюх , Анатолій Петрик, Віктор Рафальчук, Володимир Ковалюк, Андрій Сапуга, Віталій Шумський, Тарас Павліш, Роман Гнатів.

Тренери: Мирон Маркевич, Юрій Дячук-Ставицький.

«Динамо»: Олександр Шовковський, Віталій Рева, Олександр Головко, Владислав Ващук, Юрій Дмитрулін, Віталій Косовський, Сергій Федоров, Олег Лужний, Василь Кардаш, Артем Яшкін, Олександр Радченко, Сергій Ребров.

Також в поєдинку планується участь Максима Шацьких і Олександра Алієва.  Можливо, на гру приїдуть Андрій Шевченко та Каха Каладзе.

Тренери: Леонід Буряк, Володимир Мунтян. Матч буде показаний у прямій трансляції на Першому Національному. Початок о 15.00».

Про це повідомили сьогодні, 10 жовтня, на сайті ФК «Динамо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів