11-13 вересня на «Кубку Карпат» у Львові зіграє національна збірна з водного поло

20:30 19 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: water-polo.com.ua

Престижний міжнародний турнір відбудеться у відкритому басейні СКА на вулиці Клепарівській, 39а.

Збірна України з водного поло зіграє на престижному міжнародному турнірі «Кубку Карпат», який відбудеться з 11 до 13 вересня у відкритому басейні СКА на вулиці Клепарівській, 39 а у Львові. За словами головного тренера нашої команди Валерія Завізіона, у Львові наша команда також проведе навчально-тренувальні збори. Віе також повідомив:

«До Львова наша делегація прибуде 10 вересня, а вже наступного дня зіграємо перші матчі на «Кубку Карпат». З керівництвом львівського «Динамо», а саме з президентом Олександром Свіщовим, а також головним тренером Ігорем Зінкевичем домовилися, що на цьому турнірі зіграє не клуб «Динамо», а наша національна збірна України.

У Львові будемо тренуватися до 23 вересня, звідки і вилетимо до Франції на кваліфікаційні ігри до чемпіонату Європи. Хоч і шанси вийти на євро у нас теоретичні, зробимо усе можливе, аби у матчах проти білорусів, словаків та французів виглядати достойно.

Ці ігри відбудуться у період з 25 до 27 вересня. До табору збірної України плануємо запросити 18 гравців, серед яких будуть восьмеро представників львівського «Динамо». 

Інші гравці представлятимуть інші українські клуби, а троє з них – іноземні. Остаточний список усіх запрошених на збір виконавців буде оголошено дещо пізніше».

Про це повідомили сьогодні, 19 серпня, на сайті управління молоді та спорту  Львівської обласної державної адміністрації. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів