1 травня «Шахтар» прийматиме у Львові «Динамо»

10:40 1 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: shakhtar.com

Для комфорту вболівальників перед початком гри до стадіону курсуватимуть шатл-баси, які їздитимуть і після матчу.

«У неділю, 1 травня, о 19:30 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч Прем’єр-ліги сезону 2015-2016 років між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Динамо» (Київ)», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також поінформували:

«Для комфорту вболівальників перед початком гри до стадіону курсуватимуть шатл-баси, які їздитимуть і після матчу. Начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир анонсував: «Будуть два додаткових маршрути шатл-баси і також додаткові тролейбуси №3, №20 та №25». 

Відтак, у період з 17.30 до 19.30 та у період з 21.30 до 23.30 шатл-баси курсуватимуть за маршрутами: площа Петрушевича – вулиця Шота Руставелі – стадіон «Арена Львів»; проспект Червоної Калини (біля Культурно-освітнього центру імені Олександра Довженка) – вулиця Хуторівка – стадіон «Арена Львів». Квитки можна придбати у касах «Арени Львів», які працюють з 10:00 до 20:00 без перерви та вихідних.

У прес-службі міськради повідомили також «Щоденному Львову»: «Директори львівського й донецького стадіонів звернулись до футбольних вболівальників, які завітають на матч «Шахтар» (Донецьк) – «Динамо» (Київ), з проханням дотримуватись правил поведінки, не створювати конфліктних ситуацій, не приносити піротехнічні засоби та фаєра, не розпивати алкоголю та не шкодити майно стадіону. В.о. генерального директора стадіону «Донбас Арена» Вадим Гунько зазначив: «Я хотів би звернутися до усіх вболівальників, до усіх відвідувачів, які планують прийти на цей матч. Секрет гарного настрою під час матчу залежить також і від того, наскільки рано ви прийдете. Тому просимо усіх вболівальників завчасно приходити на стадіон. Для цього ми відкриваємо гейти «Арени Львів» за дві години до початку матчу». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів