Завтра синоптики знову обіцяють львів'янам грозу, шквал і град

18:34 28 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: pravda.lutsk.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, регіональний центр з гідрометеорології прогнозує в середу грозу, град, пориви північно-західного вітру та шквал 17-22 метрів за секунду.

У прес-службі міської ради передали сьогодні, 28 квітня, «Щоденному Львову»:

«Завтра, 29 квітня, прогнозують грозу, град, пориви північно-західного вітру та шквал –17-22 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 8-10º тепла, вдень –15-17º тепла. Про це повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

30 квітня: мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер – південно-східний 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 1-6º тепла, вдень – 12-17º тепла.

1 травня: мінлива хмарність. Вночі –без істотних опадів, вдень – короткочасні дощі, грози. Вітер –південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 2-7º тепла, вдень –13-18º тепла.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький повідомив також:

«Вітряна погода в міській місцевості небезпечна не лише ймовірним переохолодженням, але і можливими небезпечними явищами. Тому закликаємо наших мешканців одягатись тепло, зважаючи на холодний вітер, щоби не застудитись.

По-друге, просимо зачиняти вікна та скляні двері. Закликаємо бути уважними, особливо під час прогулянок парком, існує небезпека, що  під дією сильного пориву вітру може обламатись гілка та нанести Вам травму.

Нагадуємо, що обірвані дроти дуже небезпечні, якщо Ви побачили такі дроти – не доторкайтесь до них і одразу повідомте на «гарячу лінію міста» за номером 15-80, або 297-59-11. Сюди ж просимо повідомляти про будь-які надзвичайні чи небезпечні ситуації». 

Львівська міська рада звертається до мешканців з проханням оминати місця поблизу ліній електропередач та великого скупчення дерев, що можуть становити особливу небезпеку при сильному вітрі». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів