Завтра о 10.00 у Львові розпочнеться екологічна акція «Зробимо Україну чистою – 2015» (програма, відео)

17:27 24 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у сублту прибиратимуть Парк культури імені Богдана Хмельницького, Шевченківський і Горіховий гаї й Сихівський, Стрийський та Снопківський парки.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 24 квітня, «Щоденному Львову»:

«У суботу, 25 квітня, о 10.00 годині відбудеться всеукраїнська екологічна акція «Зробимо Україну чистою – 2015», метою якої є не тільки глобальне прибирання країни від сміття, а також збільшення відповідальності українців за навколишнє середовище. В проекті беруть участь волонтери, органи шкільного, студентського та місцевого самоврядування, громадські організації, комерційні та не комерційні, компанії та державні підприємства, установи та організації, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності.  Місцями прибирання у Львові стануть: Парк культури імені Богдана Хмельницького (основна точка), Шевченківський гай, Горіховий гай, Сихівський парк, Стрийський парк та Снопківський парк. 

Програма Львівського фестивалю чистоти:

10:00 – всеукраїнське прибирання

15:00 – квест у Парку культури

16:00 – велозаїзд 

17:00 – «ЧИСТОfest «у Парку культури. Акустична музика, майстер-класи, ігри, фаєршоу.

Організатори чемпіонату: «Let’s do it, Ukraine», Львівська Фундація Регіональних Ініціатив (ФРІ), Пласт, «Cord». Детальнішу інформацію можна отримати, звернувшись до координатора акції у Львові за тел. (093)233 38 53 – Оля Приходько». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів