Завтра львів’янам знову дошкулятимуть пориви вітру

18:15 12 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, синоптики регіонального центру з гідрометеорології вкотре попереджають про негоду.

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що синоптики регіонального центру з гідрометеорології вкотре попереджають про негоду. В повідомленні також конкретизують:

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що завтра, 13 січня, збережуться пориви вітру 15-20 метрів за секунду. На дорогах – ожеледиця. Вночі та вранці очікуємо невеликий мокрий сніг, вдень – без істотних опадів. Температура повітря вночі коливатиметься від 1º морозу до 1º тепла, вдень становитиме 5-7º тепла.

14 січня: мінлива хмарність, без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 9-14 метрів за секунду, вночі – місцями пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 0-5° морозу, вдень – 3-8º тепла.

15 січня: хмарна погода з проясненнями, невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі коливатиметься від 4º морозу до 1º тепла, вдень становитиме 1-6º тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів