Захисники скверу святого Юра закликають львів’ян рятувати дерева у ньому

12:08 18 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Врятуй сквер Святого Юра» в інтернет-мережі «Facebook»

Активісти спільноти «Врятуй Сквер Святого Юра» повідомили в четвер: «Будівельна техніка починає нищити сквер. Документів далі нема ніяких. Плануємо зупиняти все будівнициво. Підходьте, потрібно побільше людей».

Активісти спільноти «Врятуй Сквер Святого Юра» повідомили також сьогодні, 18 червня:

«Друзі, ми закликаємо усім приходити у сквер і домогтись припинення робіт. У турецької компанії «ONUR» відсутні будь-які офіційні документи на роботи.

Міліція на наш виклик відмовляється призупиняти роботи, мотивуючи це вказівкою зверху. Тільки вчора виконком прийняв рішення, що має відбутись конкурс на підрядника з будівництів. Це як? Заднім числом?

Проектанти і всі причетні до цього впевнені, що в них «все замазано». Надії на правоохороні органи чи суди в нас немає (хоч сьогодні був поданий позов на ухвалу сесії від 26 лютого).

У центрі Львова відбувається наглий правовий «бєзпрєдєл». Чхати всі хотіли на закони, комунальники дозволяють собі пізно вечером прибігати з бензопилами і пиляти дерева, всі інші служби працювати навіть без робочого проекту і офіційних дозволів.

Ми закликаємо усіх львів'ян, кому небайдуже таке поняття як правова держава, які стомились від корупції і розкрадання коштів прийти і зупинити ці роботи до тих пір, поки не буде усіх законних підстав для їх здійснення. Крім того, окремо закликаємо прийти небайдужих юристів для нашої підтримки».

Про це повідомили сьогодні, 18 червня, на сторінці спільноти «Врятуй Сквер Святого Юра» в інтернет-мережі «Facebook», де невдовзі додали:

«Ми намагалися зупиняти роботи, нам погрожували, що побиють чи підріжуть. Всі швидко в сквер!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів