Захисники скверу Святого Юра у Львові укладуть мирову угоду з міськрадою

17:48 25 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки спільноти «Врятуй Сквер Святого Юра» в інтернет-мережі «Facebook»

Активісти наразі працюють над текстом домовленості.

«Сьогодні, 25 листопада, у міській раді відбулася зустріч з Юліаном Чаплінським, Олегом Березою та Геленою Пайонкевич. Також на зустрічі були присутні юрист Львівавтодору та відповідальний за зв'язки з громадськістю. Предметом розмови були результати зустрічі з мешканцями та активістами, яка відбулася 25 листопада у приміщенні «Урбан-бібліотеки», – повідомили сьогодні, 25 листопада, у спільноті «Врятуй Сквер Святого Юра», де також поінформували:

«Зокрема було погоджено наступне: щоби юридично закріпити домовленості сторони укладають «мирову угоду» по одному із позовів. У цій угоді вказуються всі зобов'язання сторін.

Після постанови суду ця угода буде обов'язковою до втілення – таким чином громадськість матиме документ, до якого можна буде апелювати в ході процесу реалізації проекту; після узгодження тексту «мирової угоди» представники міськради та активісти організовують прес-конференцію, на якій спільно оприлюднюють зміст «мирової угоди» та подальші кроки по проекту; зараз ініціатива працює над текстом угоди, сподіваємося до кінця тижня вийти на кінцевий документ. Текст буде оприлюднено на сторінці ініціативи. Слідкуйте за новинами!».

Про це повідомили сьогодні, 25 листопада, на сторінці спільноти «Врятуй Сквер Святого Юра» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів