За добу в природних екосистемах Львівщині ліквідували вісім пожеж

09:52 30 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Горіння торфу триває в Кам’янка-Бузькому, Пустомитівському та Яворівському районах.

29 серпня на території п’яти районів області та одного міста обласного значення зафіксовано вісім подій, пов’язаних із пожежами у природних екосистемах на площі 6,3 га (чотири пожежі торфу на площі 1,19 га й стільки ж – сухої трави на площі 5,11 га). Пожежі було своєчасно ліквідовано пожежно-рятувальними підрозділами Львівського обласного управління ДСНС України за винятком трьох пожеж торфу.

29 серпня продовжувалося гасіння торф’яних пожеж, які виникли 26-28 серпня: у селі Роснівка в Яворівському районі, котра виникла 26 серпня на площі 5,5 га (ліквідовано на площі 1,5 га, залишається горіння на площі 4,0 га); у селі Запитів в Кам’янка-Бузькому районі, яка виникла 28 серпня на площі 4,0 га (ліквідовано на площі 2,8 га, залишається горіння на площі 1,2 га).

У селі Піски в Пустомитівському районі триває пожежа, яка виникла 25 серпня на площі 3,0 га. Там гасіння торфу не проводилось, продовжується горіння на площі 1,5 га.

Про це повідомили сьогодні, 30 серпня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів