Відновлення озера на Погулянці у Львові планують завершити до 1 листопада

14:20 23 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «До 1 листопада завершать роботи з очищення та поглиблення дна озера у парку «Погулянка», а також здійснять укріплення берегів водойми».

У Львівській міськраді повідомили в понеділок, 23 жовтня: «Тривають роботи з очищення та поглиблення дна озера у парку «Погулянка». У процесі виконання робіт на цій водоймі також укріплюють береги, дамбу й шлюз, що регулюють рівень подачі води. Для виконання цих робіт з міського бюджету передбачено 480 тисяч гривень».

Директор Центру творчості дітей на юнацтва Галичини Олег Кузик розповів: «Усі роботи з очищення озера на Погулянці у нас йдуть згідно з планом. Станом на сьогодні проводимо роботи з поглиблення дна водойми, зараз тут працює техніка. Усі роботи ми поділили на три етапи: вивезення сміття і очищення озера; укріплення берегів озера; укріплення шлюзу і дамби, які регулюють рівень подачі води. У четвер ми укріпили бетонну стіну і каркас буде утримувати цей берег. Інші береги озера будуть укріплюватися за допомогою георешітки і габіонів. Я думаю, що до 1 листопада ми завершимо ці два етапи виконання робіт і нам залишиться ще укріплення дамби і шлюзу. Загалом на виконання робіт з очищення озера у парку «Погулянка» з міського бюджету виділено 480 тисяч гривень».

Про це поінформували сьогодні, 23 жовтня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів