У парках Львова – толока

09:55 21 квітня 2018 р.

Фото до новини

У суботу, 21 квітня в парках Львова відбуватиметься прибирання у межах загальноміської кампанії з благоустрою «З нами місто розквітає!».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також зазначили: «Усіх охочих закликають долучитись, щоб гарно і з користю провести час. У межах загальноміської кампанії з благоустрою міста «З нами місто розквітає!» прибиратимуть парк «Скнилівський», Голосківське кладовище, Янівське кладовище, Знесіння, Лісопарк «Погулянка», Стрийський парк, парк «Горіховий Гай», Парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, лісопарк «Зубра», Парк 700-річчя».

У міськраді також розповіли: «Насправді маємо чимало подій і чимало локацій в межах нашої кампанії «З нами місто розквітає!». Сьогодні біля Лялькового театру будемо висаджувати дерева разом з учнівським самоврядуванням».
У ЛМР запевнили також: «Завтра, 21 квітня, до нашої кампанії долучаться студенти Академії сухопутних військ, які будуть дислоковані по різних локаціях. Це будуть сім парків та два кладовища. Завтра з 10.00 в Парку 700-річчя ініціативна група проводитиме і прибирання, і майстрування лавок, і висаджування нових дерев.

У міськраді також анонсували: «Наступного тижня спільно з вихованцями інтернатів та парком Знесіння будемо висаджувати верби. Також біля Національного університету імені Івана Франка та «Львівської політехніки» наступного тижня будемо організовувати заходи спільно з студентською радою Львова. Закликаємо усіх охочих долучитись, щоб наше місто стало ще красивішим, чистішим та зеленішим».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів