У Львові відбудеться благодійний сімейний вікенд

13:45 22 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

4 та 5 травня о 12.00 на верхній алеї Стрийського парку у Львові розпочинатиметься весняний благодійний сімейний вікенд в стилі еко.

Про це повідомили в понеділок, 22 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «У перший день благодійної акції львів’ян запрошують долучитися до прибирання території парку, а також до висадки дерев та квітів.  5 травня організатори вікенду пропонують учасникам широкий вибір розваг».

«Любителі спорту зможуть взяти участь в екозабігу разом із «Shypshyna Run Club», благодійному катанні на байках з MFC «Huligan», спробувати повітряну акробатику на полотнах із «Shokolad Dance Studio». Дипломований тренер мережі «Sport Life» Діана Жердина проведе майстер-клас. До уваги учасників представлять концертну програму від дитячої мистецької школи «ILkiv School», відбудеться показ дитячого сучасного мистецтва «Еко попелюшка» та показ фільму-мюзиклу «Скарб семи пагорбів», – поінформували також у ЛМР.

«Усі охочі зможуть долучитися до майстер-класів із творчою студією «Яtalant». Ведучими заходу стануть Михайло Коренев і Христина Педь – радіоведучі ранкового шоу «Легкі на підйом» на радіо «FM Галичина». Смачні партнери заходу – кондитерські вироби «Степаньків», – розповіли також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів