У Львові розпочали облаштувати сквери ще на трьох вулицях

12:45 18 жовтня 2016 р.

Начальник відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександра Сладкова запевнила, що тривають роботи на 10 об'єктах.

Як повідомили сьогодні, 18 жовтня, в прес-службі міськради, у Львові розпочали облаштування громадських просторів на вулицях Широків, Липинського та Миколайчука, натомість на інших вулицях роботи вже на завершальному етапі. Начальник відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександра Сладкова розповіла, що зараз тривають роботи на 10 об'єктах, в більшості – на завершальному етапі. За її словами, там відбувається встановлення лавок, висадка рослин, відновлення газонів.

Олександра Сладкова також запевнила, що вже на завершальному етапі роботи з облаштування громадських просторах біля цирку й на вулицях Японській, Свенціцького, Ряшівській, Морозній та Трильовського. Начальник відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку» також стверджує, що більшість робіт, які планувались на цей рік, вже виконані – це простори на площі Вишиваного й вулиці Пулюя.

Натомість роботи на вулицях Широкій, Липинського й Миколайчука щойно розпочато. Олександра Сладкова сподівається, що вони будуть завершені до кінця року.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів