У Львові приймають заявки на конкурс «Зелена хвиля»

12:08 22 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Нагородження переможців відбудеться 20 серпня.

«Компанія «Клуб рослин» за підтримки Львівської міської ради розпочинає прийом заявок на конкурс «Зелена хвиля», в рамках якого визначатимуть найкращі об’єкти ландшафтного дизайну Львова та околиць», – повідомили сьогодні, 22 червня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Участь у змаганні можуть взяти фізичні й приватні особи, компанії, ОСББ та ЖЕКи. Заявки прийматимуть до 1 серпня. Нагородження переможців відбудеться 20 серпня.

Основними ідеями конкурсу є: популяризація прикрашання Львова та околиць за допомогою декоративного озеленення та благоустрою; відбір і нагородження найкращих готових об’єктів озеленення нашого міста; стимулювання озеленення власного подвір’я, прибудинкової території, території, що належать компанії. У конкурсі братимуть участь готові ландшафтні об’єкти на території Львова та околиць у таких категоріях: «Найкраще озеленення приватного подвір’я», «Найкраще озеленення компанії/фірми», «Найкраще озеленення дворів багатоквартирних будинків» і «Найкраще озеленення балкону/тераси/даху».

Детальніша інформація: http://plants-club.ua/statti/festivali_ta_seminary/Konkurs-ozelenennya-Lvova-Zelena-khvylya.html. За додатковою інформацією звертатися до керівника «Клубу Рослин» Назарія Зінька (телефон 050-35-34-333, e-mail: mail@plants-club.ua)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів