У Львові протестували проти вирубки дерев

13:15 16 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: firstsocial.info

Близько двадцяти активістів пройшлися вулицями нашого міста «Зеленим маршем».

«У Львові пройшов «Зелений марш», який був протестом проти вирубки дев’яти дерев у сквері святого Юра та прокладання дороги, по якій повинні їздити тролейбуси», –повідомили сьогодні, 16 грудня, на соціальному порталі, де також розповіли подробиці:

«Близько 20 активістів пройшлись вулицями міста зі закликами не рубати дерева та критикою міської ради, церкви та громадських активістів з ініціативи «Врятувати сквер святого Юра», які погодились на проведення дороги. В ініціатива «Врятувати сквер святого Юра», яку критикують учасники «Зеленого маршу», своєю чергою, пяснили те, чому й на що саме вони погодились і виклали порівняльну таблицю:

«Звісно, в ідеалі хотілося б зберегти сквер повністю, але цифри на цій інфографіці говорять самі за себе. І це ми ще не рахували те, яку площу було б за проектом Кузьмака-Федика замощено в сквері водонепроникним покриттям (т.зв. «грецька ваза» з питними фонтанчиками) і, фактично, також вилучено з екосистеми скверу. У коментарі нижче подаємо проект ухвали по Скверу, який, сподіваємося, буде проголосований ЛМР на найближчій сесії», – написали на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» активісти ініціативи «Врятувати сквер святого Юра».

Про це повідомили сьогодні, 16 грудня, на соціальному порталі «Страйк».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів