У Львові набирає обертів соціальна кампанія «Прихистіть» (відео)

18:50 5 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Львів'ян закликають прихистити безпритульних собак.

«У Львові набирає обертів соціальна кампанія під назвою «Прихистіть». З білбордів та сітілайтів мешканців нашого міста закликають взяти додому собаку з ЛКП «Лев», зменшивши таким чином кількість безпритульних собак у Львові», – повідомили сьогодні, 5 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Соціальна кампанія «Прихистіть» реалізується в ЛКП «Лев» у межах проекту технічної допомоги Європейського Союзу «S.O.S. – безпека співжиття людей та безпритульних тварин на польсько-українському прикордонні: Львів, Люблін, Луцьк та Івано-Франківськ». Мета кампанії – прилаштувати бездомних собак у сім'ї, повернути викинутим на вулицю тваринам теплий дім.

Безпритульні собаки, відловлені на вулицях міста, потрапляють у ветеринарно-стерилізаційний центр ЛКП «Лев». Тут вони отримують всю необхідну медичну допомогу. Також собак тут стерилізують, вакцинують комплексною вакциною, кліпсують і чіпують – таким чином тварини потрапляють до бази даних безпритульних тварин у місті.

Здорові собаки після усіх цих маніпуляцій готові до прилаштування. ЛКП не є міським притулком для тварин, тому не має змоги утримувати відловлених тварин у себе, розповідають організатори кампанії. Для цього й стартувала кампанія «Прихистіть» – аби допомогти собакам знайти новий дім та нових господарів.

Раніше у межах кампанії вийшов відеоролик «Вони так ж, як і ми», знятий за кошти гранту проекту «S.O.S. – безпечне співжиття людей та безпритульних тварин на польсько-українському прикордонні: Львів, Люблін, Луцьк та Івано-Франківськ». Відео виготовлене студією «Young&Hungry», воно закликає прихистити собак, які мають так багато спільного із людьми і потребують уваги та дружби.

Продовжилась кампанія соціальною рекламою. У жовтні на вулицях міста з'явилось 10 сітілайтів із закликом прихистити безпритульних собак.

Друк та розміщення реклами здійснено за кошти благодійників. У листопаді з'явилося ще 10 білбордів з цією рекламою, ще 10 з'явиться в грудні. Виготовлення полотен відбувається за кошти вже згаданого гранту ЄС, натомість розміщення для ЛКП є безкоштовним, оскільки це рекламні площі, зарезервовані Львівською міською радою під соціальну рекламу в місті.

Також ЛКП продовжить розміщення соціальної реклами в ЗМІ та соцмережах, аби якомога більше людей, що хотіли б завести тварину, дізнались про можливість забрати здорового собаку додому; а також продовжить пошук благодійників для проведення кампанії. Крім того, буде запущено оновлений сайт ЛКП «Лев», де під кнопкою «Прихистіть» буде зібрано інформацію та фотографії безпритульних собак міста, яких можна взяти додому.

Нагадуємо, ЛКП «Лев» тепер працює щодня з 8.00 до 20.00 без вихідних за адресою: вулиця Промислова, 56; телефон: 252-30-41».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів