У львівських парках знищуватимуть кліщів

11:48 20 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: Світлина з архіву

У міськраді запевнили: «З понеділка, 23 квітня, за сприятливих погодних умов у міських парках планують розпочати акарацидну обробку, аби мінімізувати та унеможливити виплід кліщів, таким чином вберегти мешканців від укусів».

Про це повідомили сьогодні, 20 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Департамент містобудування ЛМР просить мешканців поставитись із розумінням до незручностей, які можуть виникнути під час проведення акарацидної обробки, та утриматись від відвідування парків протягом 72 годин після обробки.

З метою недопущення виплоду кліщів та мінімізації укусів мешканців у міських парках департаментом містобудування скеровано лист до Державної установи «Львівський обласний лабораторний центр держсанепідслужби МОЗ України» щодо надання інформації щодо необхідності проведення акарацидної обробки на території парків Львова, а також пріоритетності її проведення».

«За результатами отриманої інформації, департаментом містобудування укладено угоду з обласним комунальним підприємством профілактичної дезінфекції на предмет проведення акарацидної обробки на територіях таких парків «Високий Замок», «Снопківський», «Горіховий Гай», «700-річчя Львова», «Залізна Вода», імені Папи Римського Івана-Павла ІІ, «Піскові озера», «Личаківський», «Замарстинівський» і «Скнилівський», лісопарку «Погулянка» й зеленої зони «Майорівка». РЛП «Знесіння» та ПРУ ППСПМЗДЗ «Стрийський парк» теж уклало угоди з обласним комунальним підприємством профілактичної дезінфекції на предмет проведення акарацидної обробки на територіях цих парків», – поінформували також у міськраді

Графік проведення акарацидної обробки

23 квітня – у парках «Високий Замок», «700 річчя Львова» і «Замарстинівський»

24 квітня – у парках «Залізна Вода», Імені Папи Римського Івана-Павла ІІ, «Снопківський».

25 квітня – у Стрийському парку й зеленій зоні «Майорівка».

Дата проведення може змінюватись відповідно до погодних умов.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів