У львівських парках відремонтують доріжки й встановлять нові лавки

09:30 23 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

Стартувати планують з парку імені Івана Франка.

«Восени у Львові впорядковуватимуть зелені зони», – запевнили сьогодні, 23 серпня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Уже за тиждень у кількох міських парках стартують ремонтні роботи з відновлення покриття доріжок та влаштування дощової каналізації, ще у кількох – встановлять нові лавки або ж відремонтують старі. Про це повідомив керівник міського управління екології та благоустрою Андрій Галушка.

За його словами, минулого тижня уже стартували роботи з демонтажу покриття однієї з алей парку «Високий Замок» на вулиці Ужгородській. Андрій Галушка також зазначив: «Ми плануємо відновити тут історичну доріжку, замостивши її бруківкою. Йдеться про 1600 квадратних метрів покриття. Також маємо намір відновити каналізацію». 

На це у міському бюджеті передбачено 1,2 млн гривень. Очікується, що ремонт триватиме до жовтня.

Схожі роботи наступного тижня стартують і в парку «Залізна вода». Торік тут уже відремонтували 800 метрів доріжок, цього ж року планують замостити плиткою ще близько 3000 метрів покриття. Також тут потрібно влаштувати водоприймачі та дощову каналізацію. На це все в цьогорічному бюджеті передбачено три мільйони гривень 

Андрій Галушка додав: «Роботи тут досить складні та об’ємні, тож триватимуть до кінця року».

Окрім цього, кілька парків восени отримають нові та відремонтовані лавки, вартістю 500 тисяч гривень. За словами керівника управління екології, у Львові вже відбувся тендер на визначення підрядної організації, тож у вересні-жовтні можна очікувати на початок робіт.

Стартувати планують із парку імені Івана Франка на ділянці біля дитячої пісочниці. Надалі лавки оновлюватимуть у парках «Погулянка», Стрийський, Скнилівський та «Піскові озера».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів