У Львівській ОДА розглянуть 12 екологічних ініціатив

11:15 31 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

На Львівщині вперше проводиться конкурс проектів «Краща громадська екологічна ініціатива».

«Для фіналу конкурсу «Краща громадська екологічна ініціатива» відібрали 12 екопроектів», – повідомили сьогодні, 31 серпня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:
«Днями в департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації відбулося засідання конкурсної комісії з відбору аплікантів, яким буде надаватися фінансова підтримка на реалізацію екопроекту за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. Директор департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА Руслан Гречаник повідомив: «На розгляд конкурсної комісії було представлено 44 екопроекти, метою яких є вирішення екологічних проблем Львівщини. Після тривалого обговорення комісія попередньо відібрала 12 екопроектів, які заслуговують на увагу та фінансову підтримку».
За словами посадовця, усі ці проекти відповідають пріоритетам конкурсу і підготовлені відповідно до вимог «Положення про конкурс проектів «Краща громадська екологічна ініціатива». Наступне засідання Конкурсної комісії заплановано на вересень поточного року, під час якого буде оголошено переможців конкурсу.
Слід зауважити, що конкурс проектів «Краща громадська екологічна ініціатива» проводиться на Львівщині вперше. Нагадаємо, що громадськість подавала ідеї до 29 липня за такими напрямками: запровадження європейських стандартів у поводженні з відходами, зменшення забруднення повітряного басейну та поліпшення стану водних об’єктів, розвиток мережі територій та об’єктів природно-заповідного фонду, виховання екологічної свідомості населення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів