У Львівській ОДА попередили про погіршення погодних умов

13:05 21 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації застерігає про ускладнення погодних умов на території Львівщини 22-24 лютого 2019 року.

Про це повідомили в четвер, 21 лютого, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «У зв’язку з проходженням атмосферних фронтів від циклону, що зміщується з території Польщі та надходженням холодного арктичного повітря очікується ускладнення погодних умов. Зокрема, 22 лютого – дощ та мокрий сніг переходитиме в сніг, місцями значний. Подекуди – налипання мокрого снігу».

«На дорогах – ожеледиця. Вiтер – північно-східний, 7-12 метрів за секунду, вранці та вдень – пориви 15-20 метрів за секунду, місцями – хуртовини. Температура повiтря вночі – від 1° морозу до 4° тепла, вдень – від 4° морозу до 1° тепла. Відновлення снігового покриву, зниження температури», – поінформували також в облдержадміністрації.

«23-24 лютого га дорогах – ожеледиця. Температура повітря вночі – 5-10° морозу, місцями – 13-15° морозу, вдень – 1-6° морозу. Ускладнення погодних умов відповідає першої рівню небезпечності (жовтий)», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Такі погодні умови можуть призвести до порушень роботи служб електропостачання, комунального господарства, будівельної галузі та до порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць. 22 лютого в середньогiр’ї Львiвської областi у зв’язку iз снiгопадом та хуртовиною очiкується значна снiголавинна небезпека (третій рiвень)», – повідомили також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів