Синоптики застерегли львів’ян про ускладнення погодних умов

17:28 29 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні до кінця доби, вночі завтра вранці на території Львівщини й Львова очікується місцями туман видимістю 200-500 метрів, а на дорогах – ожеледиця.

Про це повідомили сьогодні, 29 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «30 грудня у Львові буде хмарно з проясненнями. Вночі – невеликий мокрий сніг. Вдень – без істотних опадів. Вночі та вранці – туман, слабка ожеледь. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 1º морозу до 1° тепла, вдень – 2-4° тепла».

«31 грудня синоптики прогнозують вночі без опадів, вранці та вдень місцями – невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду, місцями – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 0-5º морозу, вдень – 1-6° тепла», – поінформували також у міськраді.

«1 січня синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями без істотних опадів. Вітер – південий, 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 1º морозу до 4° тепла, вдень – 4-9° тепла», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів