Синоптики прогнозують у Львові туман та ожеледицю

16:24 21 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає – в середу, 22 листопада, вночі та вранці у Львівської області та Львові місцями – туман видимістю 200-500 метрах, на дорогах ожеледиця.

Про це повідомили сьогодні, 21 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «У Львову синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями без істотних опадів, лише в другій половині дня часом – дощ. Вночі та вранці – туман, на дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря – 0-2° морозу, вдень – 4-6° тепла.

№23 листопада очікується мінлива хмарність без істотних опадів. Вночі та вранці – туман, на окремих ділянках доріг – ожеледиця. Вітер – південний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 1° морозу до 4° тепла, вдень – 4-9° тепла», – поінформували також у міськраді.

«24 листопада прогнозується мінлива хмарність без опадів. Вночі та вранці місцями – туман, на окремих ділянках доріг – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 1° морозу до 4° тепла, вдень – 6-11° тепла», – розповіли також у міськраді.

«25 листопада – без опадів. Температура повітря вночі – від 1° морозу до 4° тепла, вдень – 7-12° тепла. 26 листопада часом – невеликі дощі. Температура повітря вночі – 1-6° тепла, вдень 5-10° тепла», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів