Синоптики прогнозують у Львові сильний туман

16:35 23 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

Регіональний центр із гідрометеорології попередив, що у вівторок, 24 жовтня, вночі та вранці у Львівської області та Львові місцями очікується туман видимістю 200-500 метрів.

Про це повідомили в понеділок, 23 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «За прогнозами синоптиків, сьогодні та завтра у Львові – хмарно з проясненнями. Вночі та вранці – дощ. Вдень часом – невеликі дощі. Вночі та вранці – туман. Вітер – північно-східний, 7-12 метрів за секунду, вдень – поривчастий. Температура повітря вночі – 3-5° тепла, вдень – 7-9° тепла.

«25 жовтня у Львові мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 7-12° тепла», – поінформували також у міськраді.

«26 жовтня – хмарна погода. Вночі – місцями, вранці та вдень – на всій території – часом дощ. Вітер – західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 2-7° тепла, вдень – 10-15° тепла», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів