Синоптики прогнозують у Львові сильні дощі, грози, град і пориви вітру

16:25 4 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

На рiчках басейну Захiдного Бугу очiкуються пiдйоми рiвнiв води.

За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у вівторок, 5 вересня, на території Львівської області й Львова очікуються пориви західного вітру 17-22 метрів за секунду, вдень місцями – сильні дощі, грози, град. Температура повітря вночі – 6-8°, вдень – 14-16° тепла.

Про це повідомили сьогодні, 4 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «6 вересня синоптики прогнозують часом – дощ, вітер – західний, 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 6-11°, вдень – 13-18° тепла».

«7 вересня прогнозується вночі та вранці часом – дощ, вдень – без істотних опадів. Вітер – західний, 7-12 метрів за секунду, вдень місцями – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 8-13° тепла, вдень – 16-21° тепла», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Натомість Український гідрометеорологічний центр застерігає: «5-7 вересня на рiчках басейну Захiдного Бугу у Львiвській і Волинська областях очiкуються пiдйоми рiвнiв води на 0,3-0,8 метра над рiвнями на восьму годину ранку 4 вересня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів