Синоптики прогнозують у Львові ожеледицю й пориви вітру

18:00 6 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

За інформацією регіонального центру з гідрометеорології, в четвер, 7 грудня, у Львівській області та Львові на дорогах – ожеледиця, а місцями – пориви західного вітру, 15-20 метрів за секунду.

Про це повідомили сьогодні, 6 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також попередили, що синоптики прогнозують, що в четвер, 7 грудня, вночі часом буде дощ, вдень – невеликий дощ. Температура повітря вночі – від 1° морозу до 1° тепла, вдень – 1-3° тепла.

«8 грудня синоптики прогнозують без істотних опадів, на дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду, місцями – пориви 15-20 метрів за секунду Температура повітря вночі – від 1° морозу до 4° тепла, вдень – 3-8° тепла», – поінформували також у міськраді.

«9 грудня синоптики прогнозують часом дощ з переходом в мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці – туман. На дорогах – ожеледиця. Вітер – змінних напрямків, 3-8 метрів за секунду. Температура повітря впродовж доби – 0-5° тепла», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів