Синоптики попередили про ожеледицю й налипання мокрого снігу у Львові

18:00 17 лютого 2017 р.

Температура повітря нагадуватиме гойдалку: вночі – 2-4° морозу, вдень – 2-4° тепла.

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 18 лютого на дорогах Львова й Львівської області збережеться ожеледиця. Натомість невеликі опади, очікуються переважно у вигляді мокрого снігу.

Синоптики також очікують у Львові й Львівській області слабкі ожеледь і налипання мокрого снігу, на дорогах – ожеледицю, вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря нагадуватиме гойдалку: вночі – 2-4° морозу, вдень – 2-4° тепла.

19 лютого очікується без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний з переходом на південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 1-6° морозу, вдень – 1-6° тепла.

20 лютого вночі опади не очікуються. Натомість вдень піде дощ із мокрим снігом. На дорогах буде ожеледиця. Вітер – південно-західний, вночі – 5-10 метрів за секунду, вдень 9-14 метрів за секунду.  Температура повітря вночі – 0-5° морозу, вдень – 2-7° тепла.

21 лютого опади будуть помірними вночі й невеликими вдень. Переважно – у вигляді дощу. 22 лютого місцями – невеликий мокрий сніг та дощ. Температура повітря вночі – від 2° морозу до 3° тепла, вдень – 4-10° тепла.

Про це повідомили сьогодні, 17 лютого, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів