Синоптики попередили львів’ян про снігопади й хуртовини

15:00 9 грудня 2016 р.

У Львівському регіональному центрі з гідрометеорології застерігають про зміну погодних умов – окрім ожеледиці та поривів вітру, очікуються снігопади і налипання мокрого снігу, а часом – хуртовини.

Про це повідомили сьогодні, 9 грудня, в прес-службі Львівської міськради. У ній також поінформували, що, за даними регіонального центру з гідрометеорології, на Львівщині очікується зміна погодних умов – від невеликого до помірного мокрого снігу, а 12 та 14 грудня місцями можливі сильні опади, часом – налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах – ожеледиця.

прес-службі Львівської міськради також повідомили, що перша половина тижня буде вітряною й переважатимуть мінусові температури повітря. Зокрема, сьогодні зі збереженням  впродовж завтра, 10 грудня, у Львові і області триватимуть пориви західного вітру 15-20 метрів за секунду, на дорогах ожеледиця. Також завтра у Львові часом невеликі опади у вигляді дощу, а на дорогах – ожеледиця.

Вітер буде західний, 7-12 метрів за секунду, пориви – 15-20 метрів за секунду. Температура повітря впродовж доби – 3-5° тепла.

У неділю, 11 грудня, за прогнозами синоптиків, очікується часом дощ, місцями – з мокрим снігом. Подекуди – налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду, пориви – 15-20 метрів за секунду. Температура повітря впродовж доби – 0-5° тепла.

12 грудня синоптики прогнозують часом мокрий сніг, місцями – налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду, пориви – 17-22 метрів за секунду, хуртовини. Температура повітря впродовж доби – 0-5° тепла.

13 грудня вночі – невеликий сніг, вдень – без істотних опадів. Температура повітря вночі – 3-8° морозу, в горах – 12-15° морозу, вдень – 1- 6° морозу.

14 грудня часом – мокрий сніг та сніг. Температура повітря вночі – 3-8° морозу, в горах – до 12° морозу, вдень – від 4° морозу до 1° тепла.

Про це повідомили сьогодні, 9 грудня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів