Синоптики попередили львів'ян про різку зміну погоди

18:00 16 березня 2018 р.

Фото до новини

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак запевнив: «Буде піднята вся наявна в місті техніка».

У Львівському регіональному центрі з гідрометеорології попередили: «Впродовж 17-19 березня у Львові та області очікується різка зміна погоди. Зокрема, 17-18 березня – сильні опади (мокрий сніг з переходом в сніг). Вітер – північно-східний 9-14 метрів за секунду, пориви – 15-22 метрів за секунду, хуртовини. Подекуди – налипання мокрого снігу. На дорогах – ожеледиця, снігові замети. Приріст снігового покриву – 20-35 сантиметрів. 19 березня – поступове припинення опадів».

Про це поінформували сьогодні, 16 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Водночас прогнозують зниження температури повітря 17 березня впродовж доби – 3-8° морозу; 18 березня вночі – 11-16° морозу, вдень–  6-11° морозу; 19 березня вночі – 13-18° морозу, вдень – 2-7° морозу».

«Враховуючи погіршення погодних умов та несприятливі прогнози на найближчі дні, в місті буде оголошено режим чергування для комунальних служб, до роботи залучать всю наявну снігоочисну техніку. Також вихідні буде оголошено робочими днями для двірників та працівників ШРП міста», – запевнили у міськраді.

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак розповів: «Буде піднята вся наявна в місті техніка. На нічне чергування виведені керівники відповідних управлінь міської ради. Зранку також буде чергування. Завтра та післязавтра оголошено робочими днями для двірників, працівників ШРП та ремонтних бригад усіх комунальних підприємств міста. Також ЛКП «Львівелектротранс» розчищатиме трамвайні колії і вживатиме усіх необхідних заходів щодо підтримання колії в робочому стані».

«Як повідомив начальник управління інженерного господарства Олександр Одинець, до виконання робіт з прибирання вулично-дорожньої мережі міста в разі погіршення погодних умов сплановане використання 120 одиниць комунальної спеціальної техніки та техніки інших підприємств – 21 одиниць. Разом – 141 одиниць, з них: комунальної прибиральної техніки – 87 одиниць, техніки інших підприємств – 15 одиниць;
комунальної техніки для навантаження, вивезення снігу та погрузки піскосуміші – 33 одиниць, техніки інших підприємств – шість одиниць», – поінформували також у міськраді.

«Для утримання вулично-дорожньої мережі міста щоденно робітники саночистки ЛКП ШРП районів, що прибирають вулично-дорожню мережу міста – 214 осіб, додатково залучаються дорожні робітники – 112 осіб. Двірники ЛКП, що прибирають прибудинкову територію, – 1737 осіб, двірники ЛКП, що прибирають внутріквартальні проїзди, – 327 осіб. Загальна кількість осіб, що залучається до прибирання – 2390», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів