Синоптики попередили львів’ян про негоду

16:00 13 січня 2017 р.

За інформацією гідрометцентру, у суботу, 14 січня, у Львові й Львівській області очікуються ожеледиця, значний снігопад і хуртовини.

У суботу, 14 січня, за інформацією Львівського гідрометцентру, у Львові буде хмарна погода, вночі та вранці – сильний, а вдень – помірний мокрий сніг та сніг. Синоптики також попередили про налипання мокрого снігу та ожеледицю на дорогах.

Вітер буде західним, 7-12 метрів за секунду, й поривчастим. Відтак – дошкулятимуть хуртовини. Температура повітря впродовж доби – 0-2° морозу.

15 січня синоптики прогнозують місцями невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах – ожеледицю. Вітер – південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температуру повітря вночі – 5-10° морозу, вдень – 0-5° морозу.

16 січня очікується без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 10-15° морозу, в горах – 18-23° морозу; вдень – 3-8° морозу.

13-15 січня, у зв’язку зі снігопадами та хуртовинами, в горах Львівської області очікується третів (значний) рівень лавинної небезпеки. Про це повідомили сьогодні, 13 січня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів