Синоптики й правоохоронці попередили про ожеледицю у Львові

13:38 26 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Гідрометцентру

Завтра подекуди дошкулятиме мокрий сніг.

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології попередив, що 26-28 листопада на дорогах буде ожеледиця. Завтра, 27 листопада, вночі місцями – невеликий сніг та мокрий сніг. Вдень – без опадів. Вітер – східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 1-6° морозу, вдень – від 1° морозу до 4° тепла», – передали сьогодні, 26 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також повідомили:

«28 листопада: хмарна погода з проясненнями. Вночі – без опадів, вдень місцями невеликі опади (дощ з мокрим снігом). На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-східний 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі буде 1-6° морозу; вдень – 0-5° тепла».

Натомість у прес-службі (відділі управління превентивної діяльності) Львівського обласного управління Національної поліції застерегли: «26 листопада в області погода буде хмарною з проясненнями. Місцями – невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця! Шановні водії! Сумлінно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, уникайте ризикованих маневрувань, не перевищуйте швидкість, із особливою обережністю рухайтеся на спусках та підйомах, шляхопроводах, дотримуйтеся безпечного інтервалу та дистанції!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів