Сьогодні у Львові очікуються сильні пориви вітру й дощитиме з мокрим снігом (відео)

10:50 20 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Як передали в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що сьогодні, 20 квітня, у нашому місті – пориви північно-західного вітру 17-22 метрів за секунду.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 20 квітня, «Щоденному Львову»:

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що сьогодні, 20 квітня, у місті пориви північно-західного вітру 17-22 метрів за секунду. Завтра вночі на поверхні ґрунту та в повітрі будуть заморозки 0-3°.

20 квітня: хмарна погода з проясненнями. Вночі – невеликий мокрий сніг, вдень – дощ з мокрим снігом. Вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду, пориви –  17-22 метрів за секунду. Температура повітря вдень –  6-8º тепла.

21 квітня: хмарна погода з проясненнями. Вночі – невеликий мокрий сніг, вдень – часом дощ та мокрий сніг. Вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду, місцями – пориви 15-20 метрів за секунду. Вночі в повітрі та на поверхні ґрунту – заморозки 0-5º, вдень температура становитиме 5-10º тепла.

22 квітня: хмарна погода з проясненнями. Вночі – без опадів, вдень – місцями невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Вночі в повітрі та на поверхні ґрунту – заморозки 0-5º, вдень – температура 5-10º тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів