Сьогодні у Львові – спека 37° та гроза

10:20 11 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Гідрометцентру

На більшій частині території області – висока пожежна небезпека (четвертий клас), а на її півночі – надзвичайна (п’ятий клас).

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомили сьогодні, 11 серпня, про таку метеорологічна обстановку в області:

«Удень – спека 35-37° (крім Карпатського регіону). Пожежна небезпека на більшій частині території області – висока (четвертий клас), а на її півночі – надзвичайна (5 клас). В другій половині дня місцями – грози.

У Львові сьогодні, 11 серпня, вдень – спека 35°. Висока пожежна небезпека (четвертий клас). В другій половині дня – гроза.

Погода: фактична – мінлива хмарність без опадів. Вітер – південно-східний, 3-8 метрів за секунду. Температура повітря – 11-18º тепла;

Прогноз – мінлива хмарність без істотних опадів, лише в другій половині дня місцями короткочасні дощі й грози. Вітер – п івденно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вдень – спека 35-37°, в горах – 29-34°.

Про це повідомили сьогодні, 11 серпня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів