У Львові очікують сильні пориви вітру. Збережеться надзвичайна пожежна небезпека (оновлено)

13:21 20 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Гідрометцентру

20 серпня пориви східного вітру сягатимуть місцями 15-20 метрів за секунду.

«За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, на території міста й області очікуються сильні пориви вітру, також збережеться надзвичайна пожежна небезпека. 20 серпня вдень місцями пориви східного вітру 15-20 метрів за секунду. У період з 20 по 25 серпня у місті та в області збережеться надзвичайна пожежна небезпека (5 клас), крім Карпатського регіону», – передали сьогодні, 20 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС передали в четвер:

«За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, на території Львівської області очікується мінлива хмарність без істотних опадів. Вітер –східний, 7-12 метрів за секунду, вдень місцями –пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вдень коливатиметься в межах 17 – 22°С тепла. 20-25 серпня збережеться надзвичайна пожежна небезпека (5 клас), окрім Карпатського регіону.

У зв'язку з утриманням переважно сухої погоди на рiчках області впродовж третьої декади серпня продовжиться зниження рiвнiв води до своїх мiнiмальних багаторiчних значень (мiсцями нижче за них). Також можливе зменшення водностi рiчок до критерiїв маловоддя, на окремих дiлянках малих рiчок до вiдсутностi стоку, що призведе до ускладнення функцiонування водогосподарського комплексу області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів