Сьогодні у Львові очікується сильний поривчастий вітер

11:18 30 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: depo.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що сьогодні, 30 березня, будуть пориви західного вітру 17-22 метрів за секунду, а вранці та вдень часом – дощ.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 30 березня, «Щоденному Львову»:

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що сьогодні, 30 березня, будуть пориви західного вітру 17-22 метрів за секунду. Вранці та вдень часом – дощ. Температура повітря вночі становитиме 3-5º тепла, вдень – 7-9º тепла.

31 березня: хмарна погода. Вночі – місцями, вдень – по всій території – дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг – ожеледиця. Вітер – західний, 7-12 метрів за секунду, пориви – 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі коливатиметься від 2º морозу до 3º тепла, вдень становитиме 3-8º тепла.

1 квітня: хмарна погода, часом – дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг – ожеледиця. Вітер – західний, 7-12 м/с, пориви – 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме від 2º морозу до 3º тепла, вдень – 3-8º тепла».

Як інформував «ЩЛ», у прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 30 березня, що на Львівщині місцями – пориви західного вітру 17-22 метрів за секунду, вранці та вдень подекуди – сильний дощ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів