Сьогодні у Львові – хуртовина, снігові замети й пориви вітру 15-17 метрів за секунду

11:00 9 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, синоптики попереджають про пориви північно-західного вітру 15-17 метрів за секунду, хуртовину, снігові замети.

«На сьогодні Гідрометцентр передає хуртовину і снігові замети», – повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, конкретизуючи при цьому:

«Сьогодні вранці синоптики попереджають про пориви північно-західного вітру 15-17 метрів за секунду, хуртовину, снігові замети. На дорогах – ожеледиця. Вранці часом – сніг, вдень – невеликий сніг. Температура повітря вдень становитиме 2-4º морозу. Про це повідомив Львівський регіональний центр з гідрометеорології. 

10 лютого: хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці місцями – невеликий сніг, вдень без опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секнду. Температура повітря вночі – 8-13º морозу, вдень – 0-5º морозу.

11 лютого: мінлива хмарність, без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 2-7º морозу, вдень – від 2º морозу до 3º тепла.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів