Сьогодні на Львівщині подекуди прогнозують туман видимістю 200-500 метрів та ожеледицю

09:48 27 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: goloskarpat.info

У прес-службі облдержадміністрації повідомили у вівторок: «Метеорологічна обстановка: 27 січня місцями – туман видимістю 200-500 метрів, ожеледь. На дорогах – ожеледиця».

У прес-службі облдержадміністрації повідомили у вівторок: «Метеорологічна обстановка: 27 січня місцями туман видимістю 200-500 метрів, ожеледь. На дорогах ожеледиця». У повідомленні також заначено:

«Погода:  фактична – хмарна погода. Місцями – невеликий мокрий сніг та сніг. Подекуди – слабкий туман. На дорогах – ожеледиця. Вітер – змінних напрямків, 1- 2 метрів за секунду. Температура повітря 0-3º морозу.

Прогноз – хмарна погода. Місцями – невеликий мокрий сніг та сніг. Подекуди – туман, ожеледь. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вдень – від 2º морозу до 3º тепла.

Стан автомобільних доріг (стан покриття, опади, температура, кількість одиниць техніки і людей на розчистці) на 06:00 год. 27 січня:

Державні дороги: проїзд забезпечено, покриття – сухе, опадів немає, працюють (чергують) 12 (38) осіб та 6 (38) одиниць техніки.

 На ділянці автодороги Київ-Чоп, яку обслуговує фірма «ОНУР», працюють (чергують) 0 (29) осіб та 0 (21) одиниць техніки.  

 б) Інші дороги: проїзд забезпечено, покриття – місцями мокре, опадів немає, працюють (чергують) 8 (40) осіб та 5 (40) одиниць техніки.

 в) Перевали: Орявсько-Івашківський: проїзд забезпечено, покриття – сухе, опадів немає, температура -4°С, працюють (чергують) 0 (9) осіб та 0 (9) одиниць техніки;

 Ужоцький: проїзд забезпечено, покриття – сухе, опадів немає,  температура –  -5°С, працюють (чергують) 0 (4) осіб та 0 (3) одиниць техніки».

Як інформував «ЩЛ», у прес-службі обласного управління ДАІ попередили в понеділок: «Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає: завтра, 27 січня, на території області очікується мокрий сні та сніг, подекуди туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів