Сьогодні львів’янам дошкулятиме сильний снігопад

14:00 15 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: opogode.ua

У міськраді запевнили в п’ятницю: «Комунальні служби працюють у посиленому режимі».

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології звертається до львів’ян зі штормовим попередженням – сьогодні, 15 січня, в найближчу годину, із збереженням до кінця доби та вночі 16 січня буде сильний сніг», – повідомили сьогодні, 15 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Наступними днями, 16-18 січня, на дорогах – ожеледиця. Комунальні служби міста мають заготовлену піскосуміш, снігоприбиральна техніка працює в черговому режимі. 

Голова Франківської районної адміністрації Тарас Гнида розповів: «Служби району повідомлені про снігові опади, які очікуються найближчим часом. Вся техніка в режимі готовності, при потребі будемо виїжджати протягом дня, аби розчищати вулиці. Також маємо закуплено достатньо піскосуміші». 

Своєю чергою, голова Залізничної районної адміністрації Надія Банах запевнила: «Вся техніка, яка є в ШРП, задіяна. Працюють піскосії, підмітальні машини. Комунальні служби працюють у посиленому режимі. Загалом район має приблизно три тисячі кубометрів піскосуміші, а також 25 одиниць снігоприбиральної техніки: шість піскорозкидувачів, шість підмітальних машин, три екскаватори, три грейдери, п’ять тракторів і ще два трактори по ЛКП». 

Натомість начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків розповів: «У повній готовності перебуває 25 одиниць техніки. Будуть виїжджати протягом дня для розчищення вулиць. Також маємо достатньо піскосуміші для посипання доріг, приблизно три тисячі кубометрів». 

Як повідомила голова Сихівської РА Ірина Маруняк, на чергуванні у районі перебувають 16 одиниць снігоприбиральної техніки, при потребі до роботи залучається ще шість одиниць техніки для навантаження та вивезення снігу. Залежно від ситуації, сніг на хідниках розчищатимуть як двірники, так і спеціальна техніка. Загалом на складах знаходиться 2830 кубометрів протиожеледних матеріалів, які використовуватимуть для посипання доріг.

Своєю чергою, голова Шевченківської РА Олександр Удовенко зазначив: «Будемо спостерігати за ситуацією на дорогах, при необхідності посипатимемо. У міру накопичення снігу будемо застосовувати додаткову техніку для розчищення снігу. Робота проводитиметься в постійному режимі. Загалом у Шевченківському районі на чергуванні перебуває 12 одиниць снігоприбиральної техніки, ще є 8 одиниць додаткової. До використання готові близько 1500 кубометрів піскосуміші».

Натомість начальник відділу комунального господарства Личаківської районної адміністрації Євген Петрик розповів: «У Личаківській районній адміністрації перебуває близько 25 одиниць снігоприбиральної техніки. Снігорозкидувачі вже працюють на певних ділянках. На сьогоднішній день на складах знаходиться 2800 кубометрів піскосуміші».

Нагадаємо, до прибирання снігу у Львові готові 150 одиниць техніки, з них 106 одиниць прибиральної техніки, 44 – для навантаження та вивезення снігу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів