Сьогодні й завтра у Львові очікуються грози (відео)

10:10 3 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Гідрометцентру

Збережеться надзвичайна пожежна небезпека.

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні, 3 вересня, збережеться надзвичайна пожежна небезпека (5 класу). Вранці та вдень буде короткочасний дощ, гроза. Вітер – північно-західний, 9-14 метрів за секунду, поривчастий. Температура повітря вдень становитиме 22-24° тепла.

4 вересня: хмарна погода з проясненнями. Вночі – без істотних опадів. Вранці та вдень – короткочасні дощі, грози, подекуди – град. Вітер – південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 метрів за секунду, місцями – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 10-15º тепла, вдень – 22-27º тепла.

5 вересня: хмарна погода з проясненнями. Вночі – без істотних опадів. Вдень – короткочасні дощі. Вітер – південно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі буде 7-12º тепла, вдень – 18-23º тепла.

Про це повідомили сьогодні, 3 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради. Своєю чергою, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації передали в четвер:

«Метеорологічна обстановка: 3 вересня місцями збережеться надзвичайна пожежна небезпека (5 клас). Погода: фактична – хмарно з проясненнями без істотних опадів, в горах – гроза. Вітер – північно-західний, 2-4 метрів за секунду. Температура повітря – 15-17º тепла. Прогноз – мінлива хмарність. Місцями – короткочасний дощ, гроза. Вітер – північно-західний, 9 -14 метрів за секунду, поривчастий. Температура повітря вдень – 20-25° тепла».

Про це повідомили сьогодні, 3 вересня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у «Телевізійній служба новин» каналу «1+1» передали в четвер:

«Після аномальної спеки в Україні стане дещо прохолодніше. Такої спеки Україна не бачила, відколи почали фіксувати температурні показники. Рекорд – кажуть про сьогоднішню температуру метеорологи.

Спеку принесло із півдня. Така погода – аномальна для першого місяця осені, в Києві удень термометри показували тридцять п’ять. Найспекотніше було на заході країни - плюс тридцять сім.

Зовсім скоро в Україну прийдуть дощі та комфортна вереснева температура. Вже сьогодні вони можуть прийти на Львівщину і Волинь, а післязавтра – до Києва». 

Про це повідомили сьогодні, 3 вересня, у «Телевізійній служба новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів