Рятувальники застерігають про ожеледь на дорогах Львівщини

09:40 4 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

В обласному управління ДСНС закликають: «Будьте максимально обережними».

«4 лютого, за повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, на території області очікується хмарна погода з проясненнями. Вранці часом – сніг та мокрий сніг, подекуди – сильний, місцями – налипання мокрого снігу. Вдень – невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер – західний 9-14 метрів за секунду, поривчастий. Температура повітря вдень від 1º морозу до 4ºС тепла», – розповіли в четвер у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також поінформували:

«4-5 лютого на рiчках басейну Днiстра очiкується підйом рiвнiв води на 0,2-0,7 метра. На ріці Стрий біля села Завадівка в Турківському районі зберігається можливість утворення затору льоду з різким коливанням рівнів води.

Львівське обласне управління ДСНС України звертається до водіїв зіф застереженням: будьте максимально обережними за кермом, обов’язково враховуйте погодні та дорожні умови, дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції, не перевищуйте швидкість, уникайте ризикованих маневрів! За можливістю, утримайтеся від подорожей на далекі відстані. Користуйтесь ременями безпеки. Застосовуйте безпечні методи керування транспортними засобами. Тим водіям, що не мають достатніх навичок керування, радимо утримуватись від поїздок під час негоди».

Натомість у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 4 лютого, про такі дані департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА: «Метеорологічна обстановка 4 лютого на дорогах – ожеледиця, вночі та вранці подекуди –сильний сніг та мокрий сніг, місцями – налипання мокрого снігу. Погода:  фактична – хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер – південно-західний, 2-4 метрів за секунду, температура повітря – від 3º морозу до 2º тепла; прогноз – хмарно з проясненнями, часом – невеликий снігта мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер – західний, 9-14 метрів за секунду, температура повітря вдень – від 1º морозу до 4º  тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів