Рятувальники попередили про ускладнення погодних умов на Львівщині

10:42 22 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Гідрометцентру

Синоптики прогнозують у неділю мокрий сніг.

«За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області, 22 листопада вночі та вранці – сильні опади, на півдні території – дуже сильні (переважно – у вигляді мокрого снігу). Місцями – налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця», – попередили в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також поінформували:

«22 листопада на рiках басейну Днiстра продовжиться розвиток дощового паводку: ввечерi 21 листопада та в першiй половинi доби 22 листопада у верхів’ях та середніх течiях гiрських приток можливе формування другої хвилі паводку з підйомом рiвнiв води на 0,5-1 метра над рiвнями води 21 листопада, місцями – вихід води на заплаву; 22 листопада продовжиться пiдйом рiвнiв води в нижніх течiях Стрия, в Днiстрi на ділянці Самбір-Журавно 1,5 - 2,5 метра над рiвнями води 21 листопада.

Натомість у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 22 листопада:

«Метеорологічна обстановка: 22 листопада вночі та вранці – сильні опади, на півдні території – дуже сильні (переважно – у вигляді мокрого снігу). Місцями – налипання мокрого снігу. На дорогах – ожеледиця.

Погода: фактична – хмарна, дощ, місцями – мокрий сніг, вітер – північно-східний, 1-3 метрів за секунду, температура повітря – 0-3° тепла. Прогноз – хмарна погода, вранці – сильні опади, на півдні території – дуже сильні (переважно – у вигляді мокрого снігу), вдень – мокрий сніг, подекуди – з дощем, місцями – налипання мокрого снігу, на дорогах – ожеледиця, слабка ожеледь, вітер – північно-східний з переходом на західний, 7-12 метрів за секунду, поривчастий, температура повітря вдень – 0-5° тепла».

Про це повідомили сьогодні, 22 листопада, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів