П’ятеро зубренят народилися на Львівщині

14:00 13 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В облдержадміністрації запевнили: «В «Сколівських Бескидах» на Львівщині діє програма підтримки майданської субпопупяції бізона європейського на період 2017-2026 років, завдяки якій успішно збільшується популяція тварин, занесених до Червоної книги України».

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні, 13 липня: «У Національному природному парку «Сколівські Бескиди» на Львівщині народиится п’ять зубренят, які вже зіп'ялися на ноги, проте від матерів не відходять ані на крок. Як розповідають у департаменті екології та природних ресурсів Львівської ОДА, в теплу пору року зубри харчуються травою і гіллячковим кормом, а взимку проводиться підгодівля такими кормами, як сіно, солома, кормові буряки, капуста, концентровані корми».

«У «Сколівських Бескидах» на Львівщині діє програма підтримки майданської субпопупяції бізона європейського на період 2017-2026 років, завдяки якій успішно збільшується популяція тварин, занесених до Червоної книги України», – запевнили в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів