Перший фестиваль лісопаркового дозвілля відбудеться у Львові 22 липня

17:45 18 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки парку «Знесіння» в інтернет-мережі «Facebook»

У парку «Знесіння» влаштують урбан-пікнік.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, що 22 липня в парку «Знесіння» відбудеться у форматі урбан-пікнік фестиваль лісопаркового дозвілля «3F» («Family Forest Festival»). Відтак, у ЛМР запрошують провести вихідний день на природі й закликають підтримати ініціативу збору підписів проти забудови парку.

«Family Forest Festival» проходитиме на галявині парку з 16:00 до 23:00 (вхід з вулиці Новознесенської). Фестиваль лісопаркового дозвілля «3F» – це урбан-пікнік для родинного та індивідуального відпочинку на природі в старому лісопарку Кайзервайльд. Мета акції – привернення уваги мешканців міста до незаконної забудови парку», – поінформували також у міськраді

«За словами організаторів фестивалю, важливим для них є не змістове наповнення самої програми, а популяризація культури активного відпочинку на території парку «Знесіння». Для гостей заходу готують ряд атракцій, які будуть цікаві і дорослим, і маленьким відвідувачам», – запевнили також у міськраді

«Програма фестивалю: о 16:00 – відкриті заняття та показові виступи академії футболу для дошкільнят «Клубу Лева»; о 17:00 – відкриті заняття та показові виступи Львівської міської молодіжної громадської організації «Військово-Історична дружина Чорна Галич»; о 18:00 – екологічні уроки від освітнього проекту «Зелений Ліхтарик»; о 19:00 –  творча майстерня від Асоціації дизайнерів-графіків «4й блок»; о 20:00 – етнозабави та співи біля ватри; о 21:00 – показ короткометражних фільмів просто неба на галявині парку. Вхід на фестиваль – вільний», – поінформували також у міськраді.

«Знесіння» – регіональний ландшафтний парк у центральній частині Львова, який займає площу 312,1 га та оголошений об'єктом природно-заповідного фонду України і є структурним підрозділом виконавчого органу Львівської міської ради, створений для збереження та відновлення унікального природно-історичного комплексу гряди Знесіння і прилеглих територій давніх поселень – Знесіння і Кривчиці. Вінрозташований на лісистому узгір'ї Львівського плато; його основна частина розташована в місцевості Кайзервальд. Територія парку належить до категорії земель природоохоронного, оздоровчого, рекреаційного та історико-культурного призначення», – повідомили також сьогодні, 18 липня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів