Організатори сьогоднішнього пікетування будівлі Львівської міськради остерігаються тітушок

09:45 15 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

У громадської ініціативі «Врятуй сквер Святого Юра» повідомили: «Є інформація, що з довколишніх сіл буде звезено людей для пікету проти «гальмування» встановлення пам’ятника митрополитові Шептицькому».

У громадській ініціативі «Врятуй сквер Святого Юра», яка закликає вийти в понеділок на акцію протесту проти знищення дерев, повідомили вчора, 14 червня:

«Є інформація, що завтра (тобто сьогодні, 15 червня. – «ЩЛ») з довколишніх сіл буде звезено людей для пікету проти «гальмування» встановлення пам’ятника митрополитові Шептицькому. Ми дуже сподіваємося, що інформація не підтвердиться і Церква не вдаватиметься до технологій антимайданів та тітушок, до зомбування та натравлювання проти інакомислячих погано поінформованих вірян.

Закликаємо керівництво Львівської УГКЦ та громадських організацій при ній, керівництво Львівської «Свободи» нарешті визнати, що ЖОДНА сила у Львові, включаючи громадську ініціативу «Врятуй Сквер Святого Юра» НЕ виступає проти встановлення пам’ятника митрополитові Андрею Шептицькому. Закликаємо припинити маніпулювати громадською думкою твердженням що «Хто проти реконструкції площі з перенесенням дороги – той проти пам’ятника» та провокувати ненависть і конфлікт, які ми вже бачили на зборі мешканців у середу.

Ми вкотре закликаємо до конструктивного і мирного вирішення усіх спірних питань.

Щодо мітингу, інформуємо, що його офіційно зареєстровано, і що міліція пообіцяла нас надійно охороняти від усіляких провокацій».

Про це повідомили на сторінці громадської ініціативи «Врятуй сквер Святого Юра» в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «ЩЛ», у Львові не вщухає конфлікт довкола реконструкції площі Святого Юра, активісти продовжують боронити дерева скверу на ній, зокрема – закликають вийти в понеділок на акцію протесту проти його знищення, а також – збирають підписи на захист скверу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів