Обласне управління Державтоінспекції Львівщини закликає водіїв до обережності

13:53 8 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: 24tv.ua

Як повідомили в неділю в прес-службі обласного управління ДАІ, сьогодні, 8 лютого, на Львівщині прогнозують хуртовини та снігові замети.

«ДАІ закликає до обережності! На Львівщині прогнозують хуртовини та снігові замети!», – застерігають сьогодні, 8 лютого, в прес-службі обласного управління Державтоінспекції, конкретизуючи при цьому:

«Державтоінспекція Львівщини закликає всіх учасників дорожнього руху до обережності у зв’язку зі складними погодними умовами.  За прогнозами синоптиків сьогодні на території області – сніг, місцями сильний! На дорогах ожеледиця! Пориви вітру – 17-22 метрів за секунду, хуртовини та снігові замети! 

Звертаємося до автомобілістів: будь ласка, не залишайте транспорт на проїзній частині дороги, адже це перешкоджатиме роботі снігоприбиральної техніки!  Окрім цього, радимо водіям на час негоди тимчасово утримайтеся від поїздок, особливо, у гірські райони! 

Тих, хто таки виїхав, просимо бути надзвичайно обережними, зважати на погодні та дорожні умови, не перевищувати швидкість, дотримуватися безпечного інтервалу та дистанції, уникати ризикованих маневрувань! За умов недостатньої видимості – обов’язково вмикайте ближнє світло фар!

Не забувайте  користуватися пасками безпеки, нагадуйте про це пасажирам.  Якщо ви побачили, що через негоду хтось потрапив у скрутне становище, – неодмінно викличте на допомогу працівників ДАІ або аварійно-рятувальні служби. 

Нагадуємо телефони чергової частини управління Державтоінспекції Львівщини: (032) 234-09-44, 234-09-32».

Як інформував «Щоденний Львів», в прес-службі облдержадміністрації також повідомили в неділю, що сьогодні, 8 лютого, на Львівщині прогнозують пориви вітру, 17-22 метрів за секунду, хуртовини, снігові замети.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів