Негода знеструмила на Львівщині 12 населених пунктів і ускладнила проїзд на трьох автодорогах

09:20 3 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: v4asno.com

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі ЛОДА, в ніч з 2 на 3 квітня на території двох районів Львівської області пройшов атмосферний фронт з мокрим снігом та поривами вітру до 22 метрів за секунду.

У ніч з 2 на 3 квітня на території двох районів Львівської області пройшов атмосферний фронт з мокрим снігом та поривами вітру до 22 метрів за секунду, внаслідок чого були знеструмлені шість повітряних ліній 6-10 кВ (п’ять – повністю, одну – частково), 77 трансформаторних підстанцій 6-10/0,4 кВ.

Без електропостачання залишилися 12 населених пунктів (сім – повністю, п’ять – частково), у тому числі в Жовківському районі – 10 (сім – повністю, три – частково), а в Сокальському – два (часткова). 3 квітня з настанням світлого часу доби аварійними бригадами ПАТ «Львівобленерго» розпочато роботи з ліквідації аварій та відновлення електропостачання населених пунктів.

Увечері 2 квітня та вночі 3 квітня на території області, внаслідок складних погодних умов (сильний сніг та пориви вітру до 22 метрів за секунду), виникло три випадки ускладнення проїзду на автомобільних дорогах,:

2 квітня о 22:20 поблизу села Тухолька Сколівського району на Івашківському перевалі ускладнився проїзд. На перевалі зібралося близько 40 автомобілів з боку Закарпатської та Львівської областей (о 23:00 працівниками ДАІ, для забезпечення проведення очистки дороги від снігу було перекрито рух транспорту).

О 02:45 3 квітня відновлено рух по одній полосі дороги, о 04:00 – проїзд через перевал відновлено повністю;

3 квітня у селі Верхнє Турківського району вантажний автомобіль «Мерседес» не зміг піднятися на гору (працівниками РВ ГУ ДСНС України у Львівській області за допомогою тягача автомобіль піднято на гору та забезпечено його подальший рух);

3 квітня у селі Викоти Самбірського району водій вантажного автомобіля з дошками не впорався з керуванням та з’їхав в кювет (працівниками РВ ГУ ДСНС України у Львівській області за допомогою тягача автомобіль звільнено з кювету).

Про це повідомили сьогодні, 3 квітня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів